Bruk ChatGPT-abonnementet ditt med Notion-agenten
Koble til ChatGPT Plus- eller Pro-kontoen din for å bruke abonnementet ditt med Notion-agenten.
Hopp til vanlige spørsmålHvis arbeidsområdet ditt er på Business- eller Enterprise-abonnementet og du har en ChatGPT Plus- eller Pro-konto, kan du koble ChatGPT-kontoen din til Notion. Når den er tilkoblet, kan Notion-agenten bruke ChatGPT-abonnementet ditt i stedet for Notion-abonnementet ditt. Du bruker ChatGPT-abonnementet ditt kun når du velger en spesifikk GPT-modell. Modellvelgeren viser hvilket abonnement som er i bruk før du sender en melding.
Hver person kobler til sin egen ChatGPT-konto. Før du kobler til, sjekk at:
Notion-arbeidsområdet ditt er på Business- eller Enterprise-abonnementet.
Du er medlem av arbeidsområdet (gjester kan ikke bruke dette).
Du har en ChatGPT Plus- eller Pro-konto.
ChatGPT-kontoen din bruker samme verifiserte e-postadresse som Notion-kontoen din.
Du bruker Notion-agenten. Denne funksjonen fungerer ikke med Skreddersydde agenter.
Koble til kontoen din i Innstillinger eller fra modellvelgeren.
Koble til fra Innstillinger
Gå til
Innstillinger→Notion KI→Bruk.Under
Tilkoblede abonnementer, velgKoble tilved siden av ChatGPT.Logg på ChatGPT og tillat at Notion kobler til kontoen din.
Gå tilbake til Notion KI.
Koble til fra modellvelgeren
I Notion-agenten, åpne modellvelgeren.
Under
Abonnementer, velgKoble til ChatGPT-abonnement.Logg på ChatGPT og tillat at Notion kobler til kontoen din.
Gå tilbake til Notion KI.
Etter at du har koblet til kontoen din, kan Notion-agenten bruke enten ChatGPT-abonnementet ditt eller arbeidsområdets Notion-abonnement. Modellen du velger, avgjør hvilket abonnement som brukes.
Velg en spesifikk GPT-modell: bruk ChatGPT-abonnementet ditt for økten.
Velg Auto eller en ikke-GPT-modell: bruk arbeidsområdets Notion-kreditter for økten.
Modellvelgeren viser hvilket abonnement som er i bruk før du sender en melding.
Hvis du når grensen for ChatGPT-abonnementet ditt, vil Notion-agenten be deg om å bytte til arbeidsområdets Notion-kreditter for å fortsette økten. Når ChatGPT-bruken din blir tilgjengelig igjen, bytter Notion-agenten automatisk tilbake til ChatGPT-abonnementet ditt.
Du kan slutte å bruke ChatGPT-abonnementet ditt uten å koble fra kontoen din, eller koble kontoen din helt fra Notion.
Gå til
Innstillinger→Notion KI→Bruk.Finn ChatGPT under
Tilkoblede abonnementer.For å slutte å bruke ChatGPT-finansiering, slå av
Bruk ChatGPT-abonnementet ditt. For å fjerne ChatGPT-kontoen din fra Notion, velgKoble fra.
Etter at du har slått av ChatGPT-finansiering eller koblet fra kontoen din, vil bruken av Notion-agenten igjen kjøre på Notion-abonnementet ditt.
Vanlige spørsmål
Fungerer det med alle modeller?
Fungerer det med alle modeller?
Nei. Du bruker bare ChatGPT-abonnementet ditt når du velger en spesifikk GPT-modell. Hvis du velger Auto eller en ikke-GPT-modell, bruker økten arbeidsområdets Notion-abonnement.
Fungerer det med skreddersydde agenter?
Fungerer det med skreddersydde agenter?
Nei. Du kan bare bruke ChatGPT-kontoen din med Notion-agenten.
Hvorfor ser jeg ikke alternativet for å koble til ChatGPT?
Hvorfor ser jeg ikke alternativet for å koble til ChatGPT?
Sørg for at arbeidsområdet ditt har Business- eller Enterprise-abonnement, at du bruker Notion-agenten, og at du har en ChatGPT Plus- eller Pro-konto.
Hvorfor brukte økten min Notion-abonnementet mitt i stedet for ChatGPT-abonnementet mitt?
Hvorfor brukte økten min Notion-abonnementet mitt i stedet for ChatGPT-abonnementet mitt?
Dette kan skje hvis du valgte Auto eller hvis ChatGPT-bruken din ble brukt opp. I begge tilfeller bruker Notion-agenten arbeidsområdets Notion-abonnement.
For requests processed using a ChatGPT plan, do Notion’s agreements with its AI subprocessors still apply, or do the personal ChatGPT plan’s terms and data settings apply?
For requests processed using a ChatGPT plan, do Notion’s agreements with its AI subprocessors still apply, or do the personal ChatGPT plan’s terms and data settings apply?
Notion’s agreements with its AI subprocessors still apply, including commitments that customer data is not used for training and applicable no-data-retention terms.
Are conversations that use a ChatGPT plan saved to or shown in ChatGPT chat history or memory?
Are conversations that use a ChatGPT plan saved to or shown in ChatGPT chat history or memory?
No. The ChatGPT connection is used only for billing and usage attribution.
Does Notion AI’s standard data-retention policy still apply?
Does Notion AI’s standard data-retention policy still apply?
Yes. Notion AI’s data-retention policy applies, including no retention for Enterprise and 30-day retention otherwise.
Can workspace admins see which members have connected a ChatGPT plan?
Can workspace admins see which members have connected a ChatGPT plan?
Admins can use audit logs to see connection and disconnection events. Usage volume is not available.
