Slette et arbeidsområde

I dette hjelpedokumentet

Å slette et arbeidsområde er en permanent handling. Les videre for å forstå hvordan du sletter et arbeidsområde og hva som skjer etterpå.


Når et arbeidsområde er slettet:

  • Denne handlingen er permanent.

  • Alt innholdet i arbeidsområdet slettes. Du får ikke tilgang til innholdet ditt – ikke engang dine Privat-sider. Det kan være lurt å Eksporter data du ønsker å beholde før du sletter arbeidsområdet.

  • Det slettede arbeidsområdet blir utilgjengelig for alle. Det betyr at alle brukere som tidligere var i arbeidsområdet, ikke lenger har tilgang til arbeidsområdet eller noe av innholdet.

  • Du blir returnert til et annet arbeidsområde du tilhører, eller til registreringssiden for Notion hvis du ikke tilhører noen andre.

Sletting av et arbeidsområde avslutter ikke et abonnement med en gang. Abonnementet avsluttes først ved slutten av faktureringen, og fornyes ikke automatisk.

Slik sletter du et arbeidsområde:

  1. Gå til Innstillinger i sidestolpen.

  2. Under Arbeidsområde, velg General.

  3. Rull ned til Fareområde og velg Slett hele arbeidsområdet. Du blir bedt om å skrive inn navnet på arbeidsområdet ditt for å bekrefte at du vil fortsette.


Gi tilbakemelding

Var denne ressursen nyttig?


Powered by Fruition